За Лодката

Една жена – Ася Колева – за някои “илюстратор”, за други – “дизайнер”, за други двама просто “мама”.

През 2014 г. създава издателство Бяла лодка , в което среща всичките си “аз” и в което експериментира, създавайки книжки, постери, картички, тефтери и други изобретения – със сърце и мисъл за Човека и Природата.

Дано те да бъдат средство за мечтаене, пътешествия, загубвания и намирания – каквото една бяла лодка може да бъде…

Благодаря, че се отбихте!

 

 

 

 

4 thoughts on “За Лодката

 1. Здравейте,

  Дали планирате ново издание на “Книга как се прави”?
  Изпуснах я навремето, по онова време хич не осъзнавах, че после няма да я.има вече 🙁

  1. Огняна, здравейте.
   Имам една най-най-последна бройка, ако желаете мога да ви я изпратя. Моля, да ми напишете в мейл данни за доставка. Благодаря за интереса!

 2. Здравейте!
  Историята за Дъж и Кап се оказа много любима на малки и големи, а също така и благодатна почва за работата на педагозите в детските градини. Аз лично като музикален педагог, обичам да разказвам историята с музика и игри. Всеки, който се е срещнал с книжката за Дъж и Кап я издирва под дърво и камък, за да си я закупи, но за съжаление е изчерпан тиража. Дали ще има възможност за нов тираж? Силно се надявам , че ще има, въпреки трудностите в последните години с издаването на книги. От сърце Ви пожелавам с наближаващия Ден на детската книга да сбъдвате нови проекти за малките и големите почитатели и читатели на вълнуващи истории, както и скорошно завръщане на Дъж и Кап!
  Най- сърдечни поздрави от гр.Варна: Весела Люпке-Вълкова

  1. Весела, здравейте и благодарим от сърце за вашия отзив! Искрено се радваме, че Дъж и Кап продължава да вълнува малки и големи. Имаме добра новина и тя е, че предстои нов тираж най-късно до края на април! Наистина не беше лесно, но писма като вашите ни окуражиха да я издадем отново. Следете социалните ни мрежи за новини! <3
   Сърдечни поздрави,
   Ася

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *