Доставка

Куриери: Работим със Speedy. Цената на доставката се формира след завършване на поръчката спрямо теглото и дестинацията.
Поръчка на стойност над 100 лв. е с безплатна доставка за цялата страна.

Международни доставки: Към момента доставяме до страни в ЕС чрез Speedy. Цената на международните пратки варира в зависимост от теглото на пратката и дестинацията. След изпращане на поръчката от наша страна, ще получите по имейл номер, с който може да следите движението на пратката. Обикновено пратките пристигат до 5 работни дни, като изключение правят натоварени периоди около празници.

Срок на доставката: Срокът за доставката до цялата страна е до 3 работни дни, но често успяваме и по-бързо. Възможно е забавяне на доставката в дни с по-голямо натоварване на куриерите (Коледа, Черен петък и тн.)

Плащане: Приемаме плащане чрез наложен платеж, директен банков превод или PayPal (не е нужно да имате регистрация в PayPal, необходима ви е само дебитна или кредитна карта). За чужбина няма опция за плащане с наложен платеж.

Ако изберете плащане чрез банков превод, доставката ще бъде изпратена към посочения от вас адрес, след като получим уведомление от нашата банка за получен превод по сметката ни. Моля, посочвайте като основание номера на поръчката, който сте получили по мейл.

Опаковки: Тъй като постоянно се стремим да ограничим консумацията на хартия, от 01. 02. 2022 г. преустановяваме изпращането на  хартиена фактура или друг документ заедно с пратката. За такъв ще служи потвържващия мейл, който сте получили от нас след създаване на поръчката.

Ако желаете да използваме рециклирани материали за транспортната опаковка на пратката, може да посочите това в полето за бележки, когато създавате поръчката.

Касов бон: Не издаваме хартиен касов бон. Имаме сключен договор със Спиди за наложен платеж чрез пощенски паричен превод.  Моля, пазете разписките от Спиди, те са вашият касов бон, след като заплатите пратката на куриера.

Издаване на фактура: Ако желаете фактура за поръчаните от вас продукти, моля, уточнете това в бележките към поръчката и добавете фирмените данни (Наименование, ЕИК, адрес, МОЛ).

Ако желаете да следите как се движи пратката ви, пишете ни, за да ви изпратим код на товарителницата.

Благодарим ви! 🙂

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *