Доставка

Куриери: Работим със Speedy. Цената на доставката в цялата страна до офис на Спиди е 4.00 лв, а до адрес – 5.00 лв.
Поръчка на стойност над 50 лв. е с безплатна доставка за цялата страна.

Международни доставки: Към момента доставяме до страни в ЕС чрез Български пощи. Цената на международните пратки варира в зависимост от теглото и размера на пратката и дестинацията. След изпращане на пратката от наша страна, ще получите по имейл номера на пратката, с който може да следите движението на пратката. За съжаление не можем да гарантираме срока на доставките към чужбина.

Срок на доставката: Срокът за доставката до цялата страна е до 3 работни дни, но често успяваме и по-бързо. Възможно е забавяне на доставката в дни с по-голямо натоварване на куриерите (Коледа, Черен петък и тн.)

Плащане: Приемаме плащане чрез наложен платеж, директен банков превод или PayPal (не е нужно да имате регистрация в PayPal, необходима ви е само дебитна или кредитна карта).

Ако изберете плащане чрез банков превод, доставката ще бъде изпратена към посочения от вас адрес, след като получим уведомление от нашата банка за получен превод по сметката ни. Моля, посочвайте като основание номера на поръчката, който сте получили по мейл.

Издаване на фактура: Ако желаете фактура за поръчаните от вас продукти, моля, уточнете това в бележките към поръчката и добавете фирмените данни (Наименование, ЕИК, адрес, МОЛ).

Ако желаете да следите как се движи пратката ви, пишете ни, за да ви изпратим код на товарителницата.

Благодарим ви! 🙂

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *