Защита на личните данни

Ние уважаваме неприкосновеността на личните ви данни. Затова не събираме лична информация от посетителите на сайта, освен ако те не ни я предоставят доброволно.

Данните, които попълвате при регистрация в lodkata.com или при поръчка от магазина, са ни необходими единствено, за да може нашите продукти да се придвижат до вас. Те се съхраняват при нас, като може по всяко време да бъдат редактирани или променяни. Ако не желаете да съхраняваме лична информация за вас, след като сме я използвали за приключване на поръчаната от вас доставка, можете просто да се свържете с нас.

Ние не събираме информация извън необходимата, няма да обработваме вашите данни в масиви, няма да ги ползваме, за да ви предлагаме непоискана информация или рекламни материали. Те няма да бъдат предоставяни на външни лица, с изключение на куриерскатата компания, която ще извърши доставката.

Съвкупната информация за трафик на сайта, покупки, търсения и т.н. може да бъде обработвана и предоставяна на настоящи и потенциални клиенти и контрагенти и да бъде използвана за рекламни цели.

“Бяла лодка” ЕООД е регистриран администратор на лични данни вписан в “Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри” воден от КЗЛД с идентификационен No 411963.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *